Formulari de Comanda Lleva’t! Panarra, on hi ha pa hi ha alegria! Nom *Cognoms *Email *Telèfon *Recollida a l'obrador o en punt associat? *Obrador (Avinyonet de Puigventós)Carnisseria BorrassàArrels Empordà (Vilafant)Data de Recollida a l'obrador *Recordeu, l'obrador està obert de dimecres a divendres de 10h a 16h, i dissabtes de 10h a 13h.Data de Recollida a la Carnisseria de Borrassà *Per a les recollides a la carnisseria de Borrassà, ens hauràs d'enviar un bizum pel valor total del cost al 644 321 112 al moment de fer la comanda.Recorda que l'horari de recollida en aquest punt de recollida és els dimecres de 10h a 13h30, i els dijous i divendres de 10h a 13h30 i de 17h a 20h30.Data de Recollida a Arrels *Per a les recollides a Arrels Empordà (Vilafant), ens hauràs d'enviar un bizum pel valor total del cost al 644 321 112 al moment de fer la comanda.Recorda que l'horari de recollida en aquest punt de recollida és els dijous de 10h a 13h00 i de 16h a 20h00.Selecciona els teus pansCLÀSSIC (5,00€/u)Quantitat Clàssics *El nostre pa de pagès que tot ho acompanya. Amb farines més nutritives i fermentat 100% amb massa mare per a que duri més temps i et senti millor.Ingredients: Farina de blat ecològic mòlta a la pedra semi-integral (T80) de Girona, aigua, massa mare de cultiu, sal. Conté gluten. Pot contenir fruits secs, ous, llet, sèsam.QUERMANÇÓ (8,50€/u)Quantitat Quermançó *El nostre pa més temptador, a taula roba tot el protagonisme. Diu la llegenda que si, que el pa amb nous era i és tant bo... i afegint-hi olives i herbes empordaneses ja tenim el nostre paisatge a la panera.Ingredients: Farina de blat ecològic mòlt a la pedra semi-integral (T80) de Girona, aigua, massa mare de cultiu, olives negres i verdes, nous, sal, herbes empordaneses, pela de llimona. Conté gluten i fruits secs. Pot contenir ous, llet, sèsam.SARRAÍ (7,50€/u)Quantitat Sarraí *El clàssic endolcit amb panses i canyella. Ideal per començar el dia amb energia acompanyant un cafè, o bé per acabar-lo complementant una taula de formatges i un got de vi.Ingredients: Farina de blat ecològic mòlt a la pedra semi-integral (T80) de Girona, aigua, massa mare de cultiu, panses, canyella, sal. Conté gluten. Pot contenir fruits secs, ous, llet, sèsam.ALBERA (7,50€/u)Quantitat Albera *El nostre pa més lleuger i suau, abrioixat amb oli d’oliva i mel, i un toc de farigola. En format motlle per fer-ne entrepans ben gustosos.Ingredients: Farina de blat ecològic blanca (75% extracció) i farina de blat ecològic mòlt a la pedra integral (T-150), aigua, massa mare de cultiu, mel, oli d’oliva extra verge, farigola, sal. Conté gluten. Pot contenir fruits secs, ous, llet, sèsam.LLAVORS (8,00€/u)Quantitat Llavors *El nostre pa més dens i nutritiu. Elaborat amb farina integral i carregat de llavors de lli i de pipes de gira-sol torrades. Un motlle ple de fibra i sabor!Ingredients: Farina de blat ecològic mòlt a la pedra integral (T-150), farina d’espelta ecològica (T-150), farina de blat ecològic blanca (75% extracció), aigua, massa mare de cultiu, llavors de gira-sol i de llí marró, sal. Conté gluten i fruits secs. Pot contenir ous, llet, sèsam. PRODUCTES ESPECIALS PER AQUEST PONTPA DE PASTÍS DE CARROTA (8,50€/u)Quantitat Pa de Pastís de Carrota *Hem transformat el pastís més típic de tardor en pa. En format motlle, humit i especiat, càlid i recomfortant. Si el vols endolcir, acompanya’l del frosting més golós que has provat mai.Ingredients: Farina de blat ecològic blanca (72% extracció en cilindres), farina integral de sègol ecològic (T150 mòlt a la pedra), aigua, massa mare de cultiu, carrota rallada, nous, coco rallat, espècies en pols (canyella, nou moscada, clau), sal. Conté gluten i fruits secs. Pot contenir llet, ou, sèsam.FROSTING DE MANTEGA NOISETTE (4,00€/u)Quantitat Frosting de Mantega Noisette *Una crema de formatge fresc, mantega noisette i sucre per untar a sobre les llesques de pa de carrota. Pes aproximat: 200grIngredients: Formatge cremós Philadelphia, mantega Cadí, sucre llustre, sal. Conté llet, nata. Pot contenir gluten, ou, sèsam.FOCACCIA (2,00€/u)Quantitat Focaccia *La coca de pa més esponjosa, amb oli d'oliva verge extra, sal i romaní. I pregunteu per a la focaccia del moment amb productes frescos segons temporada.FOCACCIA DEL MOMENT (2,50€/u)Quantitat Focaccia Salada del moment *FOCACCIA DE MUHAMMARA. Novembre marca la fi de la collita de les nous i dels darrers pebrots de l’horta d’estiu. Aquest mes us proposem una focaccia farcida de cullerades de muhammara, una crema d’origen sirià similar a un romesco, però elaborat amb nous i pebrot rostit. Acabada amb unes pinzellades d’oli d’oliva amb all i julivert. Ingredients: Pebrots vermells, oli d’oliva verge extra, nous, pa torrat, llimona, vinagre, magrana, cumí, sal, pebre, all, julivert.LLESCA (3,00€/u)Quantitat Llesca *Una dolçaina d'aprofitament deliciosa. Una torrada de clàssic amb melmelada de temporada i crema d'ametlles. POMPA A L'OLI - Natural (1,50€/u - 5,00€/4 u)Quantitat Pompa a l'Oli - Natural *POMPA A L'OLI - Xocolata (1,50€/u - 5,00€/4 u)Quantitat Pompa a l'oli - Xocolata *Brioix elaborat amb oli d’oliva típic de la provença. Un panet suau i tou que no du ni ou, ni llet, ni mantega. El fem natural o em gotes de xocolata. Pots comprar-los individualment o en paquet de quatre unitats (pots barrejar naturals i xocolata). Ingredients: Farina de blat ecològic, massa mare de cultiu, aigua, oli d’oliva verge extra, sucre, mel, sal, llevadura. AMB XOCOLATA: Gotes de xocolata 65%. Pes aprox. 90gr/u.NUS DE CANYELLA (2,00€/u)Quantitat Nus de Canyella *Una dolçaina ben golosa, dolça i especiada. Una massa de brioix d’oli d’oliva, untada d’una crema de mantega, sucre i canyella. Enroscat com fan a Dinamarca i pintat amb un xarop especiat al sortir del forn. Ingredients: Farina de blat ecològic blanca de força (75% extracció), massa mare de cultiu, aigua, oli d’oliva verge extra, sucre, mel d’Abellaires Empordanesos, mantega, canyella, sal, llevadura.PANELLETS DE LA BETH AQUÍ (18,00€/u)Quantitat Bosseta de Panellets (10u.) *PreuRecordeu que la Focaccia i les llesques són porcions individuals. Si voleu una Focaccia sencera, si us plau, contacteu-nos directament. I no dubteu a preguntar per les nostres Focaccias del moment amb productes frescos segons temporada! Afegeix un comentari addicional per a la recollida (opcional)Si, accepto la política de privacitat. Confirma la teva comanda.Please do not fill in this field. Panarra, on hi ha pa hi ha alegria! Si vens d’instagram, obre el formulari al navegador (chrome, safari) per a que funcioni bé. Escull el punt de recollida per a veure tots els productes disponibles. Gràcies! Nom *Cognoms *Email *Telèfon *Recollida a l'obrador o en punt associat? *Obrador (Avinyonet de Puigventós)Carnisseria BorrassàArrels Empordà (Vilafant)Data de Recollida a l'obrador *Recordeu, l'obrador està obert de dimecres a divendres de 10h a 16h, i dissabtes de 10h a 13h.Data de Recollida a la Carnisseria de Borrassà *Per a les recollides a la carnisseria de Borrassà, ens hauràs d'enviar un bizum pel valor total del cost al 644 321 112 al moment de fer la comanda.Recorda que l'horari de recollida en aquest punt de recollida és els dimecres de 10h a 13h30, i els dijous i divendres de 10h a 13h30 i de 17h a 20h30.Data de Recollida a Arrels *Per a les recollides a Arrels Empordà (Vilafant), ens hauràs d'enviar un bizum pel valor total del cost al 644 321 112 al moment de fer la comanda.Recorda que l'horari de recollida en aquest punt de recollida és els dijous de 10h a 13h00 i de 16h a 20h00.Selecciona els teus pansCLÀSSIC (5,00€/u)Quantitat Clàssics *El nostre pa de pagès que tot ho acompanya. Amb farines més nutritives i fermentat 100% amb massa mare per a que duri més temps i et senti millor.Ingredients: Farina de blat ecològic mòlta a la pedra semi-integral (T80) de Girona, aigua, massa mare de cultiu, sal. Conté gluten. Pot contenir fruits secs, ous, llet, sèsam.QUERMANÇÓ (8,50€/u)Quantitat Quermançó *El nostre pa més temptador, a taula roba tot el protagonisme. Diu la llegenda que si, que el pa amb nous era i és tant bo... i afegint-hi olives i herbes empordaneses ja tenim el nostre paisatge a la panera.Ingredients: Farina de blat ecològic mòlt a la pedra semi-integral (T80) de Girona, aigua, massa mare de cultiu, olives negres i verdes, nous, sal, herbes empordaneses, pela de llimona. Conté gluten i fruits secs. Pot contenir ous, llet, sèsam.SARRAÍ (7,50€/u)Quantitat Sarraí *El clàssic endolcit amb panses i canyella. Ideal per començar el dia amb energia acompanyant un cafè, o bé per acabar-lo complementant una taula de formatges i un got de vi.Ingredients: Farina de blat ecològic mòlt a la pedra semi-integral (T80) de Girona, aigua, massa mare de cultiu, panses, canyella, sal. Conté gluten. Pot contenir fruits secs, ous, llet, sèsam.ALBERA (7,50€/u)Quantitat Albera *El nostre pa més lleuger i suau, abrioixat amb oli d’oliva i mel, i un toc de farigola. En format motlle per fer-ne entrepans ben gustosos.Ingredients: Farina de blat ecològic blanca (75% extracció) i farina de blat ecològic mòlt a la pedra integral (T-150), aigua, massa mare de cultiu, mel, oli d’oliva extra verge, farigola, sal. Conté gluten. Pot contenir fruits secs, ous, llet, sèsam.LLAVORS (8,00€/u)Quantitat Llavors *El nostre pa més dens i nutritiu. Elaborat amb farina integral i carregat de llavors de lli i de pipes de gira-sol torrades. Un motlle ple de fibra i sabor!Ingredients: Farina de blat ecològic mòlt a la pedra integral (T-150), farina d’espelta ecològica (T-150), farina de blat ecològic blanca (75% extracció), aigua, massa mare de cultiu, llavors de gira-sol i de llí marró, sal. Conté gluten i fruits secs. Pot contenir ous, llet, sèsam. PRODUCTES ESPECIALS PER AQUEST PONTPA DE PASTÍS DE CARROTA (8,50€/u)Quantitat Pa de Pastís de Carrota *Hem transformat el pastís més típic de tardor en pa. En format motlle, humit i especiat, càlid i recomfortant. Si el vols endolcir, acompanya’l del frosting més golós que has provat mai.Ingredients: Farina de blat ecològic blanca (72% extracció en cilindres), farina integral de sègol ecològic (T150 mòlt a la pedra), aigua, massa mare de cultiu, carrota rallada, nous, coco rallat, espècies en pols (canyella, nou moscada, clau), sal. Conté gluten i fruits secs. Pot contenir llet, ou, sèsam.FROSTING DE MANTEGA NOISETTE (4,00€/u)Quantitat Frosting de Mantega Noisette *Una crema de formatge fresc, mantega noisette i sucre per untar a sobre les llesques de pa de carrota. Pes aproximat: 200grIngredients: Formatge cremós Philadelphia, mantega Cadí, sucre llustre, sal. Conté llet, nata. Pot contenir gluten, ou, sèsam.FOCACCIA (2,00€/u)Quantitat Focaccia *La coca de pa més esponjosa, amb oli d'oliva verge extra, sal i romaní. I pregunteu per a la focaccia del moment amb productes frescos segons temporada.FOCACCIA DEL MOMENT (2,50€/u)Quantitat Focaccia Salada del moment *FOCACCIA DE MUHAMMARA. Novembre marca la fi de la collita de les nous i dels darrers pebrots de l’horta d’estiu. Aquest mes us proposem una focaccia farcida de cullerades de muhammara, una crema d’origen sirià similar a un romesco, però elaborat amb nous i pebrot rostit. Acabada amb unes pinzellades d’oli d’oliva amb all i julivert. Ingredients: Pebrots vermells, oli d’oliva verge extra, nous, pa torrat, llimona, vinagre, magrana, cumí, sal, pebre, all, julivert.LLESCA (3,00€/u)Quantitat Llesca *Una dolçaina d'aprofitament deliciosa. Una torrada d'Albera amb melmelada de temporada i crema d'ametlles. POMPA A L'OLI - Natural (1,50€/u - 5,00€/4 u)Quantitat Pompa a l'Oli - Natural *POMPA A L'OLI - Xocolata (1,50€/u - 5,00€/4 u)Quantitat Pompa a l'oli - Xocolata *Brioix elaborat amb oli d’oliva típic de la provença. Un panet suau i tou que no du ni ou, ni llet, ni mantega. El fem natural o em gotes de xocolata. Pots comprar-los individualment o en paquet de quatre unitats (pots barrejar naturals i xocolata). Ingredients: Farina de blat ecològic, massa mare de cultiu, aigua, oli d’oliva verge extra, sucre, mel, sal, llevadura. AMB XOCOLATA: Gotes de xocolata 65%. Pes aprox. 90gr/u.NUS DE CANYELLA (2,00€/u)Quantitat Nus de Canyella *Una dolçaina ben golosa, dolça i especiada. Una massa de brioix d’oli d’oliva, untada d’una crema de mantega, sucre i canyella. Enroscat com fan a Dinamarca i pintat amb un xarop especiat al sortir del forn. Ingredients: Farina de blat ecològic blanca de força (75% extracció), massa mare de cultiu, aigua, oli d’oliva verge extra, sucre, mel d’Abellaires Empordanesos, mantega, canyella, sal, llevadura.PANELLETS DE LA BETH AQUÍ (18,00€/u)Quantitat Bosseta de Panellets (10u.) *PreuRecordeu que la Focaccia i les llesques són porcions individuals. Si voleu una Focaccia sencera, si us plau, contacteu-nos directament. I no dubteu a preguntar per les nostres Focaccias del moment amb productes frescos segons temporada! Afegeix un comentari addicional per a la recollida (opcional)Si, accepto la política de privacitat. Confirma la teva comanda.Please do not fill in this field.