DETALL DELS NOSTRES PRODUCTES

Tots els nostres pans s’elaboren amb farines ecològiques de proximitat, tenen un mínim d’integralitat, i són de gran format (pesen més de 800gr). Per a obtenir-los, les masses es fermenten només amb la nostra massa mare de cultiu a temperatura ambient i en fred durant més de 15 hores, fet que permet millorar-ne el sabor, la digestabilitat i la vida útil.
Pa Classic

clàssic

El nostre pa de pagès que tot ho acompanya. Amb farines més nutritives i fermentat 100% amb massa mare per a que duri més temps i se’t posi millor.

INGREDIENTS: Farina de blat ecològic blanca (72% extracció en cilindres), semi-integral (T80 mòlta a la pedra de Girona) i integral (T150 mòlta a la pedra), aigua, massa mare de cultiu, sal.

AL.LÈRGENS: Conté gluten. Pot contenir fruits secs, llet, ou, sèsam.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL: 1880kCAL, proteïnes 55gr, hidrats de carboni 397gr, fibra 38gr, greix 7gr.

DEGUSTACIÓ: La torrada perfecte per un pa amb tomàquet consistent.

QUERmançó

El nostre pa més temptador, a taula prèn tot el protagonisme. Diu la llegenda que si, que el pa amb nous era i és tant bo… i afegint-hi olives, herbes aromàtiques i llimona… ja tenim el nostre paisatge a la panera.

INGREDIENTS: Farina de blat ecològic blanca (72% extracció en cilindres), semi-integral (T80 mòlta a la pedra de Girona) i integral (T150 mòlta a la pedra), aigua, massa mare de cultiu, olives verdes i negres, nous, herbes aromàtiques, pela de llimona, sal.

AL.LÈRGENS: Conté gluten i fruits secs. Pot contenir llet, ou, sèsam.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL: 2182kCAL, proteïnes 57gr, hidrats de carboni 358gr, fibra 35gr, greix 57gr.

DEGUSTACIÓ: Ell sol és protagonista: La textura cruixent de les nous, el salat de les olives, l’aroma de les herbes. Un raig d’oli d’oliva i a gaudir!

sarraí

Per la variació dolça del nostre pa clàssic, ens deixem envair pels sabors i espècies sarraïnes del nord d’Aràbia, i hi incorporem panses i canyella. A cada bocí destaca l’aroma càlid de la canyella i la tendresa i dolçor de les panses hidratades.

INGREDIENTS: Farina de blat ecològic blanca (72% extracció en cilindres), semi-integral (T80 mòlta a la pedra de Girona) i integral (T150 mòlta a la pedra), aigua, massa mare de cultiu, panses ecològiques, canyella, sal.

AL.LÈRGENS: Conté gluten. Pot contenir fruits secs, llet, ous, sèsam.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL: 1931kCAL, proteïnes 50gr, hidrats de carboni 411gr, fibra 42gr, greix 8gr.

DEGUSTACIÓ: Perfecte per començar el dia amb energia acompanyant un cafè, o bé per acabar-lo complementant una taula de formatges i un got de vi. Ideal pels amants del dolç-salat.

Albera

El nostre pa més blanc, lleuger i suau, abrioixat amb oli d’oliva i mel, i un toc de farigola per a completar-lo. La nostra versió del motlle blanc de tota la vida, amb la consistència d’un pa de massa mare però una crosta fina i una molla alveolada. El format és perfecte per llescar-lo i fer-ne entrepans ben gustosos.

INGREDIENTS: Farina de blat ecològic blanca (75% extracció) i farina de blat ecològic mòlt a la pedra integral (T-150), aigua, massa mare de cultiu, mel d’Abellaires Empordanesos, oli d’oliva verge extra, farigola en pols, sal.

AL.LÈRGENS: Conté gluten. Pot contenir fruits secs, llet, ous, sèsam.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL: 2090kCAL, proteïnes 54gr, hidrats de carboni 426gr, fibra 26gr, greix 17gr.

DEGUSTACIÓ: L’escollim per entrepans dolços i tous, freds i lleugers, o si el passem per la paella en farem un bikini de campionat.

llavors

El nostre pa més dens i nutritiu. Elaborat amb farina integral de blat i d’espelta, i un petit percentatge de farina blanca, i carregat de llavors de llí marró i de pipes de gira-sol torrades. Un motlle ric en fibra i greixos saludables ple d’energia i sabor!

INGREDIENTS: Farina de blat ecològic mòlt a la pedra integral (T-150), farina d’espelta ecològica mòlta a la pedra integral (T-150), farina de blat ecològic blanca (75% extracció), aigua, massa mare de cultiu, llavors de gira-sol torrades, llavors de llí marró, sal.

AL.LÈRGENS: Conté gluten i fruits secs. Pot contenir llet, ous, sèsam.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL: 1970kCAL, proteïnes 57gr, hidrats de carboni 312gr, fibra 55gr, greix 49gr.

DEGUSTACIÓ: Es tracta d’un pa d’estil nòrdic, integral però amb una molla humida i amorosa i unes llavors que fan salivar. És la base perfecta per una torrada o un entrepà fresc i saludable.

focaccia

Una coca de pa d’origen italià, de base cruixent i molla ben humida i flonja. Elaborem una focaccia clàssica (coberta amb pètals de sal, oli d’oliva verge extra i romaní) i també una focaccia especial del mes, que anem variant amb ingredients de temporada i productes d’altres elaboradors de proximitat. Fins ara heu pogut provar:

  • JULIOL 2024: FOCACCIA DE SOBRASSADA SERRAPLÀ, MEL D’ABELLAIRES EMPORDANESOS i PARMESÀ
  • AGOST 2024: FOCACCIA D’ESBERGÍNIA, TOMATA i ALFÀBREGA
  • SETEMBRE 2024: FOCACCIA D’OLIVES i NOUS
  • OCTUBRE 2024: FOCACCIA DE FIGUES, BRIE DE CABRA PLA de MAS ALBA i SÀLVIA
  • NOVEMBRE 2024: FOCACCIA DE MUHAMMARA, OLI D’ALL I JULIVERT I NOUS DE CAN LLAVANERA
  • DESEMBRE 2024: FOCACCIA DE CERVESA RUFA, CEBA CARAMELITZADA I SÈSAM
  • FEBRER 2025: FOCACCIA DE CALÇOTS I ROMESCO
  • MARÇ 2025: FOCACCIA DE FORMATGE BLAU ARTESANS DELS AVALLS, CODONY I AMETLLES

Consulta el formulari de comanda o el nostre Instagram per veure el sabor de la focaccia de temporada actual.

INGREDIENTS: Farina de blat ecològic blanca (75% extracció), aigua, massa mare de cultiu, sal, sucre, oli d’oliva verge extra, romaní.

AL.LÈRGENS: Conté gluten. Pot contenir fruits secs, llet, ous, sèsam.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL (per tall): 350 kCAL, proteïnes 9gr, hidrats de carboni 72gr, fibra 4gr, greix 2.5gr.

DEGUSTACIÓ: Són una queixalada contundent. La clàssica acompanya un pica-pica d’aperitiu, l’especial es val per si sola, com un entrepà que pots acompanyar amb una crema o una amanida.

La trobaràs a l’obrador a diari en format individual o bé la pots encarregar sencera (8 talls) , tant la clàssica (15€) com la d’olives i nous (18€) com l’especial del moment (20€).

pompa a l’oli (natural o amb xocolata)

Buscàvem un panet tou i amorós, i hem recuperat un brioix típic de la provença que s’elabora amb oli d’oliva en comptes de mantega. La pompe à l’huile, o pompa a l’oli en occità, no conté ni llet, ni ou ni mantega. Part de la massa es deixa fermentar la nit (preferment natural) i mitjançant un amassat llarg aconseguim incorporar l’oli. La pots degustar al natural. O en fem una variant amb gotes de xocolata, i una amb mantega i canyella.

INGREDIENTS: Farina de blat ecològic blanca de força (75% extracció) , massa mare de cultiu, aigua, oli d’oliva verge extra, sucre, mel d’Abellaires Empordanesos, sal, llevadura. AMB XOCOLATA: Gotes de xocolata 65%. Pes aproximat: 90gr/u

AL.LÈRGENS: Conté gluten. Pot contenir fruits secs, llet, ous, sèsam.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL: 323kCAL, proteïnes 5gr, hidrats de carboni 47gr, fibra 2gr, greix 13gr. Pes aproximat: 90gr/u

DEGUSTACIÓ: Un panet de sabor suau i textura molt tova i airejada. Es menja sol, sobretot el de xocolata. Si prens el natural i en fas un entrepà salat trobaràs que ressalta la seva dolçor.

Pots comprar-los individualment o en paquet de quatre unitats (pots barrejar naturals i xocolata). 

NUS DE CANYELLA

Amb la mateixa massa de brioix d’oli d’oliva, elaborem també els nostres nussos de canyella. Untats d’una crema de mantega, sucre i canyella. Enroscats com ho fan a Dinamarca i pintats d’un xarop especiat al sortir del forn. Ben dolços i golósos!

Llesques

La nostra proposta més dolça és també una torrada d’aprofitament deliciosa. Es tracta d’una llesca del nostre pa clàssic o albera del dia anterior, que cobrim amb mermelada de fruita de temporada, una crema d’ametlles i ametlles cruixents.

N’hem tingut farcides de mermelada de cirera, pruna, nectarina, prèssec i crema de llimona. Consulta’ns si vols saber quin sabor tenim aquesta setmana.

INGREDIENTS: Llesca de pa Clàssic o Albera (consultar ingredients), farina d’ametlla, mantega, ous ecològics d’Ous Empordà, sucre, llet, ametlles laminades, sucre glace, sal.

AL.LÈRGENS: Conté gluten, fruits secs, llet i ou. Pot contenir sèsam.

TORRADETES CRUIXENTS

Un altre producte que elaborem per a reaprofitar el pa que no hem venut. Tallem qualsevol dels nostres pans a llesques fines i les deshidratem al forn amb oli d’oliva verge extra i pètals de sal. Trobaràs bosses de torradetes (1) de pa clàssic, (2) d’olives i nous, (3) de panses i canyella, (4) integrals de llavors, i (5) de clàssic amb mel, romaní i parmesà.

Unes torradetes molt cruixents i plenes de sabor, ideals per menjar soles o acompanyar tàrtars, formatges, patès, conserves… Un snack amb ingredients naturals!

Cada bossa conté entre 12 i 18 torradetes amb un pes aproximat de 150gr. Consulta l’etiqueta per al detall d’ingredients i al.lèrgens.

De moment no tenim incloses les bosses de torradetes al formulari de comanda perquè les elaborem segons l’excedent i capacitat de producció que tenim. Si en vols, pots escriure’ns-ho en comentari al formulari i farem el possible per tenir-les però no ho podem garantir.